Başımız Sağolsun
Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Şehitlerden 1 tanesinin Niğde'nin Çiftlik ilçesine bağlı Azatlı kasabasından olduğu ve ailesinin Niğde'de ikamet ettiği öğrenildi. Jandarma Astsubay yasin Teklin şehit oldu

Edinilen bilgiye göre, Mardin'in Savur ilçesi Taşlık ile Yazır köyleri arasında seyir halindeki askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından önceden döşenen patlayıcı infilak etti.

Yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda takviye gönderilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

BİZİ TAKİP EDİN